Search Article:

permohonan upu

By Andrewjoy    29 / Jul / 2017    In Category Education

img

Ambil peluang keemasan daripada semakan & permohonan upu online di Malaysia. Awak boleh daftar dan terus berjaya masuk diterima sekarang @ myupu.co.

 

Visit  now = http://myupu.co/permohonan-upu

 

Aspek yang paling penting untuk mendaftarkan diri dan hantar permohonan bagi kemasukan universiti awam di Malaysia, berhati-hati dan teliti pada masa dan ketika mengisi borang permohonan UPU untuk mengelakkan ditolak kerana kesilapan bodoh!

1. Pastikan yang anda adalah individu yang benar-benar layak berdasarkan sistem UPU semak syarat yang boleh anda perhatikan terlebih dahulu, adakah kursus dan universiti yang anda inginkan sesuai dengan anda atau tidak berdasarkan kelayakan yang anda perolhi ada ketika itu

2. Jikalau benar-benar yakin, apa tunggu lagi. Boleh mula beli no pin upu BSN yang boleh didapati di mana-mana cawangan Bank Simpanan Nasional yang berdekatan.

3. Seterusnya, boleh mula daftar dan isikan permohonan online anda bermula dari sekarang.

MyUPU adalah portal pendidikan yang terbesar di Malaysia untuk kongsikan informasi dan panduan bagi pelajar lepasan SPM, STPM, Diploma, Matrikulasi yang ingin sambung ke Universiti Awam dan Swasta di Malaysia.

Related Article: